Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

10 Vragen aan weddingplanner | Nailia – BEST DAY EVER Events |

Interview met Bruiloftstylist Nailia van BEST DAY EVER Events

In mijn zoektocht naar een leuke samenwerkingen kwam ik Nalia tegen. Ik was erg benieuwd naar de vrouw achter dit mooie bedrijf. In 2016 heb ik een styled shoot met Nailia georganiseerd, deze werd gepubliceerd in het Magazine Bruid & Bruidegom. Mocht je qua styling geen idee hebben welke kant je op wil? Nailia is enorm creatief en kan je zeker op weg helpen! Neem een kijkje op haar website en laat je inspireren…

Hieronder een kort interview met Nailia! Enjoy!!

1. Waarom en wanneer ben je begonnen met BEST DAY EVER Events?

Ik ben zelf getrouwd: twee keer zelfs. Eerst in mei op Ibiza, we hadden een intieme ceremonie alleen met ons gezinnetje en eind augustus in Nederland bij ons op het weiland, met vrienden en familie.

Allebei de bruiloften waren in boho style. Ik heb zo veeeeeel spullen verzameld geduurende de voorbereidingen. Ik vond het ook super leuk om samen met mijn weddingplanners mijn BEST DAY EVER te organiseren. Ik zocht al een tijdje naar iets waar ik mijn kwaliteiten kon toepassen, eind november 2014 ben ik met BEST DAY EVER events begonnen.

2. Omschrijf kort de diensten die je levert aan Bruidsparen:

Weddingplanner, ceremoniemeester, styling van de bruiloft en verhuur van styling materiaal in Nederland en op Ibiza.

3. Je hebt een gezin met drie kinderen en een succesvol bedrijf, hoe combineer je alles?

Soms is het best lastig. Maar de kinderen zijn al wat ouder, twee zitten al op de middelbare school;)..en mijn man, schoonfamilie en vrienden, doen waar nodig ook bijspringen.

4. Je werk is veelzijdig, wat trekt je het meeste aan?

Juist die veelzijdigheid. Elk bruidspaar is anders en elk bruiloft is een uniek moment met heel veel liefde. Bij elke ceremonie moet ik een traantje weg pinken.

5. Wat zijn de nieuwste trends, wat is in opkomst?

Cactussen, haha.. Maar dat wist je al ;)) De nieuwste trend is dat koppels vooral veel aandacht aan de styling besteden. Wat echt super leuk is natuurlijk. Ook bohemian en festival bruiloften zijn hot. Wat ik de koppels wel wil adviseren , is dat ze vooral naar eigen wensen kijken en niet naar de trends

6. Ben je zelf ook getrouwd? En hoe heb je je eigen bruiloft gestyled?

Yep, getrouwd. We hadden een festival bohemian bruiloft . Gedurende 1 jaar heb ik heel veel spullen voor de aankleding verzameld. Daarnaast veel inspiratie op Pinterest opgedaan.

7. Je bedrijf blijft groeien, heb je nog specifieke doelen die je graag wilt bereiken?

Ja, heb sinds vorige week ook mijn eigen kantoor. De zaken lopen goed, boven mijn eigen verwachtingen. Toen ik mijn bedrijf heb opgericht had ik als doel 5 bruiloften, het zijn er 16 geworden. Dus volgend jaar nog meer leuke toffe bruiloften!!! ;)

8. Stel iemand wilt graag Weddingplanner worden en een bedrijf hierin beginnen en je zou diegene 5 tips moeten geven, welke tips zouden dat zijn?

In eerste instantie, als je een goedlopend bedrijf wilt hebben, kost het tijd. Dus een weddingplanner zijn en nog een 40urige baan ernaast word lastig.

Weet wat je wel en niet kan. Ben je goed in organiseren, maar minder goed in stylen, of juist andersom, dan is het wel zo handig dat je bijv. alleen de planning en ceremoniemeester gaat doen of alleen de styling.

Wees aardig tegen andere weddingplanners. Er zijn er best veel en dus genoeg concurrentie, maar er zijn ook genoeg klanten.

Netwerken is ook heel erg belangrijk, kost veel tijd en soms geld, maar dan heb je ook wat.

Zoek je eigen style en be yourself;)

Vraag 9. Wat doe je voor ontspanning? Wanneer kom je echt tot rust?

Als we lekker met zijn 5en aan het BBQen zijn bij ons in de tuin. Voel ik me super relax, happy en gelukkig!

Vraag 10. Wat word je het meest gelukkig van, naast je bedrijf?

Mijn gezinnetje natuurlijk ;))

Beste Weddingplanner
Beste Weddingplanner
Beste Weddingplanner
Beste Weddingplanner
Beste Weddingplanner