Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Bruidsfoto Award 2016 | Genomineerd

YES! 2016 Begon al top met twee nieuwe Wedisson Awards en nu dan ook een nominatie voor DE Bruidsfotografie Wedstrijd van Nederland! Namelijk de Bruidsfoto en Film Award 2016 die voor de twaalfde keer op rij georganiseerd is door Bruid & Bruidegom Magazine! Fantastisch toch?

De Wedstrijd Bruidsfoto & Film Award 2016
De internationale vakjury heeft vandaag de nominaties bekend gemaakt voor deze foto- en filmverkiezing. Uit 2.200 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 4 films die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2016. Een super eer dus om tussen alle andere toppers te staan.

Winnaar BFFA
Er heeft nog niemand gewonnen! op 30 Mei aanstaande worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking waar ik nu al erg naar uitkijk. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2016. Er mag dus vanaf vandaag gestemd worden. Tot en met 13 mei 2016 kunnen bruidsparen en ook collega-fotografen hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto’s en -films via de website van BFFA.

Samen Winnen
Ben je enthousiast over mijn werk en over deze foto? Stem dan gerust en ook jij kan dan in de prijzen vallen. Wat kan je winnen?

  • Canon 750D camera
  • Een gezellige hightea bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld en het Centraal Ketelhuis in Amersfoort
  • Een heerlijk privé wellness verwenarrangement met een heuse Finse grillkota bij Pura Suerte

Tijdens het stemmen is het de bedoeling om in elke categorie je twee favoriete foto’s aan te vinken. Er zijn acht categorieën waarin je je stem kan geven. Categorie: Bruid & Bruidegom, Klaar voor de Huwelijksdag, Bruidskinderen, Bruid (mijn foto staat hiertussen), Styling & Sfeer, De Ceremonie, Familie Gevoel, Bruiloft in Beeld & Film.

Bruidsfoto award 2016
Bruidsfoto award

BEDANKT
Als je van plan bent om te gaan stemmen: Alvast super bedankt! Ik waardeer het enorm!