Casa Modesta – Migaki Workshops

Casa Modesta – Olhão

In Augustus bezocht ik deze mooie locatie na een tip van een vriendin die in Portugal woont. De weg ernaartoe is al enorm rustgevend en inspirerend. Ik werd ontvangen door Carlos. Samen met zijn broer en zus heeft hij dit mooie complex gerealiseerd. Vol trots vertelde Carlos het verhaal…

Hij ontvangt zijn gasten met open armen. Zijn opa had hier een fijn familie huis waar de kleinkinderen graag kwamen. Heel veel fijne herrinneringen hebben zij aan deze plek en ze besloten Casa Modesta op te zetten. Het combineren van toerisme met rust en schoonheid was voor hen een droom die werkelijkheid werd. De zus van Carlos heeft met de architectuur van dit complex zelfs een prijs gewonnen. Ook is er een tuin waar zij hun eigen groenten kweken met heerlijk vers eten als resultaat.

 

 

Omgeving

Het huis heeft uitzicht over zee en ligt midden in het Natuurgebied Ria Formosa, een van de zeven wonderen van Portugal. Op korte afstand van de stadjes Olhão en Faro (luchthaven) heeft Casa Modesta een ideale ligging.

 

 

Migaki Workshops

Carlos was zo gastvrij om mij alles te laten zien, ook mocht ik overal foto’s van maken. Ik wist al snel: Hier moeten wij de Migaki Workshops gaan geven. Samen met Mandy zijn wij hier aanwezig van 23 Februari t/m 26 Februari om jullie te begeleiden en te inspireren. Boeken jullie onze workshops dan zullen jullie ook drie nachten op deze locatie verblijven. Een groot voordeel, omdat je dan al op de locatie van de workshops bent. Mocht je de waardevolle upgrade willen bij boeken, dan heb je nog een extra dag in het fijne Portugal. Omdat het geen groot complex is hebben wij veel vrijheid op deze locatie, er zijn daardoor echter ook niet veel kamers beschikbaar, wacht dus niet te lang met reserveren. Mochten jullie liever op een andere locatie verblijven (wellicht plak je er een vakantie aan vast), laat dit dan even weten aan ons.

Inclusief:

  • De workshops zijn inclusief drie overnachtingen
  • Welkomstdiner 23-02
  • Ontbijt, lunch & diner op de workshop dagen
  • Surprise workshop
  • Een inspirerende tijd en netwerkmogelijkheden

 

 

Boeken

Ook zo enthousiast over deze locatie en graag meer informatie over de invulling van de workshops? Bezoek dan even onze site. Lees gelijk even de FAQ door en je bent helemaal op de hoogte. Profiteer tot 1 November van de Early Bird prijs en wellicht tot snel in Portugal!

 

 

001-Casa-Modesta 002-Casa-Modesta 003-Casa-Modesta 004-Casa-Modesta 005-Casa-Modesta 006-Casa-Modesta 007-Casa-Modesta 008-Casa-Modesta 009-Casa-Modesta 010-Casa-Modesta 011-Casa-Modesta

Reacties