Favoriete Trouwfoto Dennis & Gaby | Happy First Anniversary!

Dennis & Gaby trouwden precies een jaar geleden! Gefeliciteerd mooi stel!!!
De Trouwdag van Dennis & Gaby kan ik mij nog steeds heel goed herinneren! Wat was het een prachtige dag op een fantastische Trouwlocatie (Landgoed Groot Warnsbornwaar ik hopelijk snel nog een keer een Trouwreportage mag fotograferen.  Eind 2015 maakte ik een lijstje met mijn favoriete Trouwfoto’s van 2015.  Ik vroeg Dennis & Gaby aan het einde van 2015 naar hun favoriete Trouwfoto en waarom deze trouwfoto bijzonder is voor hen. Hierbij de favoriete Trouwfoto van Dennis & Gaby en het verhaal achter deze trouwfoto.

 

 

Gaby: “We hebben eigenlijk twee favoriete foto’s. De eerste favoriete trouwfoto is de foto die genomen is tijdens de ceremonie van DE KUS . We vinden deze foto vooral mooi omdat, ook al hebben we beide de ogen dicht, de liefde spat nog steeds van de foto af.

 

 

 

Trouwfotograaf Utrecht

 

 

“De andere favoriete trouwfoto is de foto waarop mijn vader breekt wanneer hij me weggeeft. Je hebt precies het perfecte moment weten te fotograferen!”

 

Trouwfotograaf Arnhem

 

 

 

Super om te horen dat ik op de juiste momenten de mooie en bijzondere momenten op de Bruiloft van Dennis & Gaby heb weten te fotograferen. Het was een bijzondere Trouwdag waar ik met veel liefde en plezier op terug kijk!

“Dennis & Gaby, geniet van jullie dag vandaag!!! Liefs, Arma”

Reacties