Festival Bruiloft Hilversum

Festival Bruiloft Hilversum | Romy & Ferdinand

Een Bruiloft organiseren is al een hele uitdaging, maar een Festival Bruiloft organiseren met heel veel fijne mensen op de gastenlijst is andere koek. Maar niet voor Romy & Ferdinand. Wat een fantastische trouwdag hebben zij geregeld. En origineel  was het zeker.

 

Getting Ready
Het begon allemaal in Utrecht bij Ferdinand en Romy thuis. Heel ontspannen begon de Bruidegom hier zijn dag. Onder het genot van een bakje koffie kon ik ook relaxed opstarten en beginnen aan de Trouwreportage van Romy & Ferdinand. En relaxed is wel het woord waar deze Trouwdag voor stond. Ondanks de grote van de Bruiloft verliep alles heel relaxed en gezellig.
Ondertussen in De Hoorneboeg in Hilversum… Daar was iets meer hectiek maar dat kon je niet merken aan de Bruid. Zij werd in de watten gelegd door de visagiste Amanda van Dijk, haar moeder en haar lieve vriendinnen. Aan alles werd gedacht.

 

 

Fotoshoot Bruidspaar – Natuurgebied De Hoorneboeg Hilversum
Nadat iedereen helemaal klaar was kon het stel elkaar gaan bewonderen. Wat een mooi moment! Samen met het Bruidspaar liepen wij de Hoornboegse Heide in voor de Fotoshoot. Wat een prachtig gebied! Heerlijk even een moment voor het Bruidspaar samen. Na de ontspannen fotoshoot liepen wij terug richting De Hoorneboeg, waar ondertussen de gasten klaar zaten voor de Ceremonie.

 

 

De Ceremonie – De Hoorneboeg Hilversum 
Wat zag het er allemaal fantastisch uit! Heerlijk buiten en prachtige styling, Romy en Ferdinand hebben heel veel zelf gedaan. Ja dit was zeker een super toffe DIY Festival Wedding! De ceremonie kon beginnen. Joanne Littooij stond al klaar om deze ceremonie bijzonder te maken. En dat werd het zeker. Het Bruidspaar had persoonlijke geloftes er was muziek en Ferdinand speelde nog speciaal voor zijn Bruid een prachtig stukje gitaar. Na het ja-woord en een heerlijk stukje taart gingen wij richting De Stulpkerk in Lage Vuursche voor de kerkdienst. Een vriendin zong hier de sterren van de hemel en wederom waren er veel persoonlijke momenten.

 

 

Festival Bruiloft – DIY Styling
Tijd voor de borrel! Een Festival Bruiloft staat vooral in het teken van een ongedwongen sfeer met veel gezelligheid. Dat was hier zeker het geval. Een spelletjes hoek, Photo Booth, Sweet Table, Muziek, Pipowagen, echt aan alles was gedacht. De borrel liep geleidelijk over in het diner en het feest. En wat voor feest… De openingsdans was echt zo tof. Samen met vrienden had het Bruidspaar een dans ingestudeerd. Na deze opening kon het feest echt beginnen met de heerlijke band Got the Vibes. En het ging nog lang door…

 

Oh ja, ben je benieuwd naar alle leveranciers van deze Festival Bruiloft? Scroll maar even naar beneden, daar heb ik ze allemaal nog even op een rijtje gezet #inspiratie ;)

 

“Ik kijk terug op een heerlijke dag met veel prachtige momenten en vooral veel gezelligheid en heel veel liefde!”

 

001-Festival-Bruiloft-Hilversum 002-Festival-Bruiloft-Hilversum 003-Festival-Bruiloft-Hilversum 004-Festival-Bruiloft-Hilversum 005-Festival-Bruiloft-Hilversum 006-Festival-Bruiloft-Hilversum 007-Festival-Bruiloft-Hilversum 008-Festival-Bruiloft-Hilversum 009-Festival-Bruiloft-Hilversum 010-Festival-Bruiloft-Hilversum 011-Festival-Bruiloft-Hilversum 012-Festival-Bruiloft-Hilversum Festival Bruiloft Hilversum 014-Festival-Bruiloft-Hilversum 015-Festival-Bruiloft-Hilversum 016-Festival-Bruiloft-Hilversum Festival Bruiloft Hilversum 018-Festival-Bruiloft-Hilversum 019-Festival-Bruiloft-Hilversum Festival Bruiloft Hilversum DIY Festival Bruiloft 022-Festival-Bruiloft-Hilversum 023-Festival-Bruiloft-Hilversum 024-Festival-Bruiloft-Hilversum 025-Festival-Bruiloft-Hilversum 026-Festival-Bruiloft-Hilversum 027-Festival-Bruiloft-Hilversum 028-Festival-Bruiloft-Hilversum 029-Festival-Bruiloft-Hilversum 030-Festival-Bruiloft-Hilversum 031-Festival-Bruiloft-Hilversum 032-Festival-Bruiloft-Hilversum 033-Festival-Bruiloft-Hilversum 034-Festival-Bruiloft-Hilversum 035-Festival-Bruiloft-Hilversum 036-Festival-Bruiloft-Hilversum 037-Festival-Bruiloft-Hilversum Festival Bruiloft Hilversum 039-Festival-Bruiloft-Hilversum 040-Festival-Bruiloft-Hilversum 041-Festival-Bruiloft-Hilversum 042-Festival-Bruiloft-Hilversum 043-Festival-Bruiloft-Hilversum 044-Festival-Bruiloft-Hilversum 045-Festival-Bruiloft-Hilversum 046-Festival-Bruiloft-Hilversum 047-Festival-Bruiloft-Hilversum 048-Festival-Bruiloft-Hilversum 049-Festival-Bruiloft-Hilversum 050-Festival-Bruiloft-Hilversum 051-Festival-Bruiloft-Hilversum 052-Festival-Bruiloft-Hilversum Band Got the Vibes 054-Festival-Bruiloft-Hilversum 055-Festival-Bruiloft-Hilversum 056-Festival-Bruiloft-Hilversum

De volgende toppers mochten allemaal meewerken aan deze mooie Festival Bruiloft in Hilversum:

Trouwringen: Steinberg Amsterdam
Babs: Joanne Littooij
Trouwjurk: Covers Utrecht
Sieraden Romy: Ti sento & Blush
Make-up en haar: Amanda van Dijk
Pak Ferdinand: Roka Rotterdam
Bloemen: Toos van het Veld
Organisatie bruiloft: Sibiz 
Styling: DIY door het bruidspaar!
Videograaf: Sadjad Frogh
Sweet table: Bakkerij Wim Koelman
Catering: Warung Adinda Hilversum
Band: Got the Vibes/ Boston Tea Party 
Foodtruck: Pipowagen ‘Gewoon geluk’ 
Photobooth: Lach je lens 

 

 

 

Reacties