Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Waarom zijn foto’s met emotie waardevol?

Na een lange wandeling in de Griekse zon… Uitrusten bij mama op schoot. “Het kan nog wel als je 13 bent toch?” Dat gaat er door mijn hoofd. Ik voel me weer even een klein kind, genietend van de volle aandacht van mijn moeder.

Dit moment neemt niemand mij meer af. Dit moment, tussendoor, werd vastgelegd door mijn vader en is nog steeds één mijn favoriete foto’s. Ik propte deze foto jaren geleden in een lelijk fotolijstje en daar zit ‘ie nog altijd in.

Arma

Ik heb zo intens genoten van die vakantie 23 jaar geleden. Op de foto zie ik de rust en de liefde van mijn moeder zo mooi terug. Het is zo’n foto waar een groot gevoel van dankbaarheid aan vast zit. Geen geposeerd moment, maar ‘a moment in between’. Dat zijn de momenten waar ’the magic happens.’ Om maar even in de Engelse clichés te blijven.

Iedereen heeft wel die ene foto. Die ene foto waar je zoveel waarde aan hecht.

De echte blikken, die genoeg zeggen, waar geen woorden voor nodig zijn. De trotse opa, de verliefde blik van je geliefde, de gekke look van mama, de boze (maar grappige) bui van je kind.

Deze foto’s creëren voor mezelf en voor anderen. Dat is de reden waarom ik 10 jaar geleden ben begonnen met dit vak, daar ligt ook de drive waarom ik deze job nog steeds met veel passie doe.

Heb jij ook behoefte aan waardevolle foto’s? Neem contact op of meld je aan voor een fotodag!

Laat een reactie achter