Documentaire Loveshoot Vianen

Documentaire Loveshoot | Geert + Juliette

Juliette is verloskundige bij verloskundigen praktijk in Houten, waar ik geregeld de fotografie voor verzorg. Een documentaire fotoshoot met haar aanstaande, leek haar daarom ook erg leuk om door mij te laten doen. Zo gezegd zo gedaan, ik ontmoette het stel tussen Vianen & Tull en ‘t Waal, waar het stel woont. Aan de Lek in een gezellig straatje en een prachtige omgeving. Dit is hun plek en op deze manier kan ik het stel fotograferen zoals ze zijn, echte foto’s, een documentaire fotoreportage van hun leven op dit moment. De fotoshoot begon met een donkere dreigende lucht, die al snel wegtrok en ruimte maakte voor de zon. De paarden die zij verzorgen, de kippen waar ze in de ochtend hun eieren halen, spelen met de hond. Deze documentaire fotoshoot zal ik niet snel vergeten. Het was gezellig en echt. De fotoshoot viel in de smaak en ik mag ook de trouwdag van dit mooie stel vastleggen in Augustus! Ik kijk er nu al naar uit!

Pre-Wedding Shoot Verloving Fotoshoot Pre-Wedding Shoot Utrecht Fotoshoot Houten Loveshoot Houten Fotoshoot op locatie, Vianen, Houten Fotoshoot Verloofd Loveshoot Fotoshoot Samen Portret Fotografie Houten Fotoshoot Samen Fotoshoot Buiten Koppel Fotoshoot Loveshoot Utrecht Pre-Wedding Shoot Fotoshoot Vianen

Reacties