Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Informatie

Gespecialiseerd in het fotograferen van mensen en het vastleggen van verhalen. Ik bied trouwfotografie, fotoshoots en mentoring. Ik word ook enorm blij van het fotograferen van gezinnen, stellen of vrienden, kortom mensen.

Trouwfotografie, bruid en bruidegom

Trouwfotografie

Het fotograferen van jullie bruiloft betekent voor mij hetzelfde als voor jullie: de liefde vieren, families komen samen en de mooiste momenten worden vastgelegd. 

Jullie trouwdag is bijzonder, ik ga voor tijdloze, heldere, eerlijk beelden, met een creatieve twist. Jullie dag, zoals die was, op zijn mooist. 

Lifestyle fotoshoot

Fotoshoots

Of het nou een krachtig zakelijke portret is of een gezellige shoot met familie of vrienden, ik leg jouw verhaal vast.

  • Business shoots
  • Lifestyle fotoshoots
  • Fearless Shoots
Arma Kremers van Arma Fotografie

Trainingen

Laat mij jou, een creatieve ondernemer, begeleiden naar de volgende stap. In een persoonlijk traject.

 De juiste balans vinden in het ondernemen in de creatieve sector kan een uitdaging zijn. Samen zoeken we naar jouw blokkades en krachten.

“Arma is een vlotte spontane fotografe die zeer ervaren en ontspannen overkomt. Zonder dat je het door hebt schiet ze prachtige foto’s! Ze is erg flexibel en denkt graag met je mee. En wat erg leuk is om te zien; ze geniet van d’r werk!”

Martijn & Saskia