Gespecialiseerd in het fotograferen van mensen en het vastleggen van verhalen, bied ik ook Day in the Life Fotoreportages aan en Lifestyle Fotoshoots. Want niet alleen bruiloften trekken mijn aandacht. Ik word ook enorm blij van het fotograferen van gezinnen, stellen of vrienden, kortom mensen.

Documentaire Gezinsfotografie
DAY IN THE LIFE FOTOSHOOT

Ik leg jullie leven vast en fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. Een documentaire fotoreportage van jullie leven op dit moment. Schitterende, ongeforceerde foto’s, echte emoties en echte momenten. Poseren is bij deze sessies verboden ;)

Een Day in the Life-sessie wordt gedaan op een locatie die bijzonder is voor jullie, waar jullie iets mee hebben.  Ik ga voor een ongedwongen sfeer met echte en spontane foto’s als resultaat. Ik fotografeer jullie graag wanneer jullie in jullie element zijn en comfortabel. Zolang het maar ECHT is en bij jullie past.

 

LIFESTYLE FOTOSHOOT

Een Lifestyle Fotoshoot wordt ook georganiseerd op een locatie naar keuze. Geen ongemakkelijke poses, wel zal ik tijdens deze shoots wat aanwijzingen geven, maar een ongedwongen sfeer staat centraal.

Voor de uitgebreide brochure, neem contact op.