Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu
arma fotografie social media personal branding

Jouw handtekening

  • “Waar moet ik beginnen als fotograaf of creatief ondernemer?”
  • “Ik twijfel welke richting ik op moet.”
  • “Hoe zorg ik voor een eigen stijl en de juiste focus, zowel in mijn onderneming als in mijn persoonlijke leven?”
  • “Welke social media strategie past bij mij?”

Vragen die mij in het verleden koppijn hebben bezorgd. Leven en ondernemen op een authentieke manier en daarnaast niet je focus verliezen als vrouw, moeder, vriendin en/of dochter van… Hoe doe je dat?

Hoe zorg je voor jouw persoonlijke handtekening en leven vanuit je eigen kracht? Het kan een struggle zijn. “Been there…” ;) 

In 2011 stapte ik de Kamer van Koophandel binnen. Fotograaf ging ik worden! Het liefst zo snel mogelijk. Zonder geduld maar met veel focus begon ik, bij het begin.

Hard werken, ups en downs, huilen, lachen, vieren en vooral genietend van het proces.

Fearless Project

Sinds 2017 ondersteun ik creatieve ondernemers en fotografen bij het vinden van hun eigen indentiteit, in hun werk en persoonlijke leven.

Dit doe ik vanuit mijn eigen ervaring als fotograaf, ondernemer en online communicatie professional. Maar bovenal vanuit oprechte interesse. Ik ben nieuwsgierig en benieuwd waar jij je bed voor uitkomt.

Wanneer jij onderzoekt wie jij bent, waar jouw power zit, je knelpunten, waar jij voor staat en hoe jij wil ondernemen en leven, pas dan kan je anderen helpen op de juiste manier. Jouw manier!

Fotoshoot
Met dit project wil ik jou motiveren. Zie het als een schop in de juiste richting. Een doelgerichte, realistische aanpak met een persoonlijke powershoot als eindproduct. 

  • Dit persoonlijke traject is voor iedereen uniek. 

Heb jij behoefte aan begeleiding met je positionering, zelfvertrouwen, social media, balans werk/privé? Of wil je slechts 1 aspect verdiepen? Met de juiste voorbereiding, begeleiding en mindset, gaat het absoluut lukken.

Werkwijze Fearless Project

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact op

Neem contact op via mijn contactformulier. Aan de hand van een telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en knelpunten. Op deze manier kan ik me perfect voorbereiden op de volgende sessie.

Een op een (online)

Aan de hand van een goed gesprek en mijn unieke werkboek komen we tot de kern en kan je doelgericht aan de slag.

Live Fearless Sessie

“This is where the magic happens.”
Een doelgerichte sessie gevolgd door een krachtige fotoshoot. Een powershoot waarin jouw kracht, positiviteit en energie naar voren komt.

Evaluatie

“How u doing?”
Op een mooie manier laat ik je het resultaat van de shoot zien en bespreken we de sessie.

Tarief

€375,-
excl. btw

mandy brander

“Arma is een echte ondernemer. Ze weet haar werk goed te balanceren met het alleenstaand moederschap. Ik vind het bijzonder hoe zij als gewilde fotograaf toch altijd haar kinderen en haar privéleven op de 1e plaats weet te zetten.

Arma laat zien dat je door krachtig te zijn, op een bescheiden manier toch heel ver kan komen.”

Mandy Brander