Jouw handtekening

  • “Waar moet ik beginnen als fotograaf of creatief ondernemer?”
  • “Ik twijfel welke richting ik op moet.”
  • “Hoe zorg ik voor een eigen stijl en de juiste focus, zowel in mijn onderneming als in mijn persoonlijke leven?”
  • “Welke social media strategie past bij mij?”

Vragen die mij in het verleden koppijn hebben bezorgd. Leven en ondernemen op een authentieke manier en daarnaast niet je focus verliezen als vrouw, moeder, vriendin en/of dochter van… Hoe doe je dat?

Hoe zorg je voor jouw persoonlijke handtekening en leven vanuit je eigen kracht? Het kan een struggle zijn. “Been there…” ;) 

In 2011 stapte ik de Kamer van Koophandel binnen. Fotograaf ging ik worden! Het liefst zo snel mogelijk. Zonder geduld maar met veel focus begon ik, bij het begin.

Hard werken, ups en downs, huilen, lachen, vieren en vooral genietend van het proces.

Mentoring

Sinds 2017 ondersteun ik creatieve ondernemers en fotografen bij het vinden van hun eigen indentiteit, in hun werk en persoonlijke leven.

Dit doe ik vanuit mijn eigen ervaring als fotograaf, ondernemer en online communicatie professional. Maar bovenal vanuit oprechte interesse. Ik ben nieuwsgierig en benieuwd waar jij je bed voor uitkomt.

Wanneer jij onderzoekt wie jij bent, waar jouw power zit, je knelpunten, waar jij voor staat en hoe jij wil ondernemen en leven, pas dan kan je anderen helpen op de juiste manier. Jouw manier!

Fotoshoot
Met dit traject wil ik jou motiveren. Zie het als een schop in de juiste richting. Een doelgerichte, realistische aanpak met een persoonlijke powershoot als eindproduct. 

  • Dit persoonlijke traject is voor iedereen uniek. 

Heb jij behoefte aan begeleiding met je positionering, zelfvertrouwen, social media, balans werk/privé? Of wil je slechts 1 aspect verdiepen? Met de juiste voorbereiding, begeleiding en mindset, gaat het absoluut lukken.

Werkwijze Een op een mentoring

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact op

Neem contact op via mijn contactformulier. Aan de hand van een telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en knelpunten. Op deze manier kan ik me perfect voorbereiden op de volgende sessie.

Een op een (online)

Aan de hand van een goed gesprek en mijn unieke werkboek komen we tot de kern en kan je doelgericht aan de slag.

Personal branding sessie

“This is where the magic happens.”
Een doelgerichte sessie gevolgd door een krachtige fotoshoot. Een powershoot waarin jouw kracht, positiviteit en energie naar boven komt.

Evaluatie

“How u doing?”
Op een mooie manier laat ik je het resultaat van de shoot zien en bespreken we het proces.

Tarief

€475,-
excl. btw

Personal branding fotografie

“In het Mentoring Traject van Arma Fotografie heb ik een start gemaakt met het in de markt zetten van mijn bedrijf. Bij dit traject hoorde ook een toffe fotoshoot. Arma heeft prachtige foto’s gemaakt die ik kan gebruiken op mijn website en op insta. Daarnaast heeft Arma mij ook tips gegeven over hoe ik het beste foto’s kan maken met mijn IPhone. Super handig!

Dus ben je op zoek naar een topfotograaf?! Dan moet je bij Arma zijn.

— Robin Geurts
Studio Robin | Interieuradvies