Migaki Workshops

Migaki, Japans voor jezelf verbeteren. En dat is precies wat jij tijdens de driedaagse training met ons zal bereiken op een prachtige locatie in de Algarve, Portugal.

 

Ondernemen in de fotografie kan een ware zoektocht zijn. Een zoektocht naar je eigen kracht, je specialisatie en de juiste balans tussen werk en privé. Wellicht heb je het gevoel dat het beter kan. Zonder de stress die je nu ervaart. Het is tijd om jouw manier van ondernemen bij te schaven.

 

Tijdens onze Migaki Workshops in Portugal gaan we aan de slag met alle elementen die bij het ondernemen in de fotografie aan bod komen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Wij sturen je naar huis met inspiratie, kracht, liefde voor het vak, en bovenal: met de benodigde tools om dit alles te bereiken.

 

Voor meer info over deze workshops en benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem een kijkje op de website of neem contact op en ik kan je er alles over vertellen.

 

 

Migaki Workshops Fotografie Cursus Bruidsfotografie CursusFamilie Fotografie Faro Trouwfotografie Cursus Bruidsfotografie Cursus Fotografie Cursus Trouwfotografen
011-Trouwfotografie-NaaldwijkCasa Modesta

 

Reacties