Trouwalbum

Een trouwalbum met je kostbaarste herinnering

Jullie trouwreportage komt pas echt goed tot zijn recht in een mooi opgemaakt trouwalbum. Deze heb je al vanaf 425,- euro. Op iedere pagina doe je andere herinneringen op. Een blijvend aandenken aan jullie mooiste dag. Een trouwalbum kan ook een schitterend geschenk zijn aan jullie familie.

Luxe Trouwalbums
Luxe Trouwalbums
Luxe Trouwalbums
Luxe Trouwalbums
Luxe Trouwalbums

LUXE TROUWALBUM

De digitale trouwalbums zijn van mooie en duurzame kwaliteit. Jullie foto’s worden op Fuji DPII papier gedrukt voor een schitterende kleurweergave, glans en perfecte printkwaliteit. De spreads zijn Lay-Flat zodat de pagina’s mooi open blijven liggen. Zo staat het trouwalbum schitterend op de salontafel.

HET ONTWERP

Het ontwerpen van jullie trouwalbum gaat op een zorgvuldige manier. De opmaak van het album is rustig, strak en modern. Dit past het beste bij mijn stijl en op deze manier komen jullie bruidsfoto’s het beste tot hun recht.

COVER TROUWALBUM

De mogelijkheden voor de cover van jullie trouwalbum lopen uiteen. Jullie kunnen kiezen tussen verschillende kleuren en materialen. Om hier een goed gevoel en idee bij te krijgen nemen we de mogelijkheden door bij een kennismakingsgesprek voor jullie trouwfoto’s.

Meer informatie over trouwalbums geef ik je graag. Neem hiervoor gerust eens contact op

CONTACT