Trouwen in Naaldwijk | Anja & Stein

Op een heerlijk zonnige dag mocht ik beginnen met fotograferen bij de mooie Anja. Zij ging op deze dag trouwen met haar lieve vriend Stein. Een spannende dag, maar dat was niet te merken aan de ontspannen Anja. Samen met haar zus en moeder begonnen zij de dag heerlijk relaxed. En ik dus ook :)  Tussendoor ben ik even richting Stein gereden, ook hier geen stress. Al snel had meneer zich in zijn mooie Trouwpak gehesen en was ready to go!

 

Eenmaal zijn mooie Anja opgehaald reden wij richting Lijm en Cultuur in Delft. Wat een toffe locatie voor de Trouwreportage. Industrieel en het paste helemaal bij dit Bruidspaar. De daggasten genoten ondertussen van een heerlijke lunch waar wij ook nog even aansloten. Stein is grafisch ontwerper en hij had duidelijk zijn best gedaan voor de huisstijl voor op zijn eigen Bruiloft. Logo’s en mooie naambordjes allemaal in dezelfde stijl en kleuren. Mooi om te zien. Ook in de avond kreeg iedereen bij het diner een persoonlijk kaartje, uiteraard ook mooi ontworpen door Stein. Aan de mooie details ontbrak het zeker niet.

 

Bij het Restaurant Bij5 in Naaldwijk zaten de daggasten al klaar om het fijne stel te verwelkomen. Een mooie en persoonlijk ceremonie volgde. Aansluitend de gezellige borrel, het diner en uiteraard een knalfeest om het af te maken.

 

“Ik heb weer genoten van een heerlijk fijne Trouwdag met bijzondere mensen!”

 

001-Trouwfotografie-Naaldwijk

002-Trouwfotografie-Naaldwijk003-Trouwfotografie-Naaldwijk 004-Trouwfotografie-Naaldwijk 005-Trouwfotografie-Naaldwijk 006-Trouwfotografie-Naaldwijk 007-Trouwfotografie-Naaldwijk 008-Trouwfotografie-Naaldwijk 009-Trouwfotografie-Naaldwijk 010-Trouwfotografie-Naaldwijk 011-Trouwfotografie-Naaldwijk 012-Trouwfotografie-Naaldwijk 013-Trouwfotografie-Naaldwijk 014-Trouwfotografie-Naaldwijk 015-Trouwfotografie-Naaldwijk 016-Trouwfotografie-Naaldwijk 017-Trouwfotografie-Naaldwijk 018-Trouwfotografie-Naaldwijk 019-Trouwfotografie-Naaldwijk 020-Trouwfotografie-Naaldwijk 021-Trouwfotografie-Naaldwijk 022-Trouwfotografie-Naaldwijk 023-Trouwfotografie-Naaldwijk 024-Trouwfotografie-Naaldwijk 025-Trouwfotografie-Naaldwijk 026-Trouwfotografie-Naaldwijk 027-Trouwfotografie-Naaldwijk 028-Trouwfotografie-Naaldwijk 029-Trouwfotografie-Naaldwijk 030-Trouwfotografie-Naaldwijk 031-Trouwfotografie-Naaldwijk 032-Trouwfotografie-Naaldwijk 033-Trouwfotografie-Naaldwijk 034-Trouwfotografie-Naaldwijk 035-Trouwfotografie-Naaldwijk

 

 

 

Leveranciers

Bloemwerk: Kees van der Valk
Kleding bruid: Weddings
Kleding bruidegom: by Krijn
Visagie: Miranda van der Leek
Haar: Heuchemer 
Taart: Sugarlips Cakes
Ringen: Juwelier Zwinkels
Ontwerp kaarten/decoratie: Stdesign Concept + Creatie 
Locatie: Bij5 Restaurant
Lunch: Moon’s gezellige hapjes
Trouwauto: Porsche Trouwen
DJ: DJ Leon

Reacties