Trouwen Slot Zuylen Utrecht | Bruno & Elke

Op een prachtig zonnige dag in Oktober trouwden Bruno & Elke op Slot Zuylen in Utrecht. Een hele fijne trouwdag om mijn Trouwseizoen mee af te sluiten in 2015! Het bruidspaar was enorm relaxed en tijdens de eerste kennismaking met het stel had ik gelijk enorm veel zin in de Bruiloft in Utrecht. De trouwlocatie Slot Zuylen stond er prachtig bij met deze herfstkleuren. De dag kon niet meer stuk!

 

 

 

Ik begon bij Bruno & Elke thuis, waar Elke d’r eigen aan het klaarmaken was. Samen met familie en vrienden was het een heerlijke chaos. Elke zelf kwam echter heel ontspannen over! Toen Elke helemaal klaar was kregen wij het seintje om naar buiten te komen. Bruno stond beneden aan de trap al te wachten op zijn mooie Bruid. Ze waren flink onder de indruk van elkaar en al snel gingen wij alvast richting Slot Zuylen. Even shooten in de zon. Ook dit was heerlijk ontspannen. De planning was ook erg relaxed waardoor alles goed liep. Totaal geen stress op deze mooie Trouwdag. En zo hoort het uiteraard ook! Na de fotoshoot in de tuinen bij Slot Zuylen kwamen de gasten al langzaam aan. De ceremonie was mooi en persoonlijk. Buiten stond iedereen in de zon het stel op te wachten. Een mooi moment.

 

 

 

Na de ceremonie gingen wij naar Dengh in Utrecht. Ik was hier nog nooit eerder geweest maar het ontvangst was heel gastvrij. Ook voor mij en dat is toch ook wel erg fijn :) Na het proosten genoot het bruidspaar en de daggasten van de heerlijke bruidstaart die door een vriendin was gemaakt. De borrel was erg gezellig op het terras in de zon! Inmiddels werd het diner voorbereidt en konden wij al snel aan tafel om lekker te gaan eten. Na een aantal mooie speeches, mooie momenten en heerlijk eten kon het feest al bijna beginnen. De avondgasten kwamen aan en met een knal (letterlijk) kwam het bruidspaar tevoorschijn om vervolgens nog lang door te feesten. Al met al een heerlijke Trouwdag in het mooie Utrecht. Geniet van de trouwfoto’s van Bruno & Elke!

 

Trouwen Utrecht Trouwfotograaf Utrecht 003-Trouwfotograaf-Utrecht Trouwfotograaf Utrecht 006-Trouwfotograaf-Utrecht 007-Trouwfotograaf-Utrecht Slot Zuylen Utrecht Trouwen Slot Zuylen Utrecht Trouwen Slot Zuylen Trouwen Slot Zuylen Utrecht Trouwen Utrecht Slot Zuylen Utrecht Slot Zuylen Utrecht Trouwen Utrecht Trouwen Utrecht Trouwlocatie Slot Zuylen Slot Zuylen Utrecht Slot Zuylen Utrecht Trouwen Slot Zuylen Utrecht Trouwlocatie Slot Zuylen Trouwen Slot Zuylen Utrecht Trouwfotograaf Utrecht Trouwen Slot Zuylen Utrecht Bellenblaas Bruiloft Trouwen Slot Zuylen Utrecht Bruidsfotograaf Utrecht Trouwen Slot Zuylen Utrecht Trouwlocatie Dengh Utrecht Trouwlocatie Dengh Utrecht Originele Bruidstaart Trouwlocatie Dengh Utrecht Dengh Utrecht Trouwen Utrecht Borrel Bruiloft Utrecht Trouwlocatie Dengh Utrecht Groepsfoto Bruiloft Trouwlocatie Dengh Utrecht Journalistieke Trouwfotografie Groepsfoto Bruiloft Trouwlocatie Dengh Utrecht Trouwfotograaf Utrecht 044-Trouwfotograaf-Utrecht Bruiloft Dengh Utrecht Trouwlocatie Dengh Utrecht Trouwlocatie Dengh Utrecht Trouwlocatie Dengh Utrecht Trouwen Dengh Utrecht

Reacties