Trouwen in Utrecht op z’n Italiaans | Stephanie & Jens

Als je denkt aan Trouwen in Utrecht dan denk je niet snel aan Italië. Na het fotograferen van deze fantastische Bruiloft, zie ik Utrecht op een andere manier. Wat is het toch een heerlijk fotogenieke stad en wat fijn dat dit stel hier woont en dat Stephanie & Jens mij hadden gevraagd om hun mooie dag vast te leggen in deze heerlijke stad. YES! Met liefde! Toen zij ook vertelden dat hun Trouwdag een Italiaans tintje zou krijgen kon ik niet wachten.

 

Op de dag van de Bruiloft begon ik bij Stephanie met het fotograferen van de voorbereidingen. Samen met de visagiste en een vriendin begon de dag op deze manier lekker ontspannen. Jens was ondertussen bij een vriend om de hoek en toen ik daar voor de deur stond lagen ze nog lekker te slapen… Hoe ontspannen wil je het hebben. Eenmaal wakker was het al snel tijd om richting Stephanie te gaan. Hier waren inmiddels een aantal familieleden en vrienden aangekomen en “The First Look” kon beginnen. Wat zagen ze er beiden prachtig uit.

 

Tijd om richting de stad te gaan voor de Fotoshoot. De mooie plekjes in de stad Utrecht hebben wij uiteraard allemaal opgezocht om toffe trouwfoto’s te maken. De Domtoren van Utrecht kon niet ontbreken. Ook gingen wij richting de Kloostertuinen, de Oude Gracht en (favoriet van het bruidspaar) Café Olivier. Na die fijne stadswandeling en gezellige praatjes met mensen op straat reden wij richting Fort Vechten in Bunnik, waar de daggasten klaar zaten om het Bruidspaar te ontvangen.

 

Wat top dat het weer zo lekker was op deze Trouwdag. Een klein zonnetje, heerlijke temperatuur en dan is het natuurlijk helemaal fantastisch als er buiten getrouwd kan worden. Dat geeft toch wel even wat extra’s aan deze Italiaanse Wedding. Stephanie & Jens hadden flink hun best gedaan om alles mooi aan te kleden, wat een fijne sfeer. Tijdens de persoonlijk ceremonie met mooie speeches van vrienden kon het borrelen en een tweede fotoshoot op deze heerlijke trouwlocatie uiteraard niet uitblijven.
Het diner met heerlijke pizza’s liep over in een spetterend feest! Ik zou zeggen: scroll vooral even helemaal naar beneden…

 

 

“Het bleef nog lang onrustig in Bunnik…
Al met al heb ik weer een heerlijke Trouwdag mogen fotografen met een fijne sfeer, heerlijke momenten en volop gezelligheid. Yes, hier kun je mij dus voor wakker maken en Jens gelukkig uiteindelijk ook ;)”

 

 

001-Trouwen-in-Utrecht 002-Trouwen-in-Utrecht 003-Trouwen-in-Utrecht 004-Trouwen-in-Utrecht 005-Trouwen-in-Utrecht 006-Trouwen-in-Utrecht 007-Trouwen-in-Utrecht 008-Trouwen-in-Utrecht 009-Trouwen-in-Utrecht 010-Trouwen-in-Utrecht 011-Trouwen-in-Utrecht 012-Trouwen-in-Utrecht 013-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Utrecht de Dom Kloostertuinen Utrecht Kloostertuin Utrecht Fotoshoot Trouwen Utrecht 018-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Oude Gracht Utrecht 020-Trouwen-in-Utrecht 021-Trouwen-in-Utrecht 022-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten 026-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Fort Vechten 028-Trouwen-in-Utrecht 029-Trouwen-in-Utrecht Fort Vechten Trouwen Fort Vechten 032-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten 036-Trouwen-in-Utrecht 037-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Fort Vechten Fort Vechten Bunnik 040-Trouwen-in-Utrecht Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Trouwen Fort Vechten Deze toppers werkten mee aan deze onvergetelijke Trouwdag

 

Uitnodigingen: Loes van Mastwijk 
Ringen: Juwelier Punte 
Trouwboeket: Chic Bloematelier 
Haar & Make-up: Safae Aesthetica 
Locaties: Fort Vechten 
Chocolade Fondue: Cacao 
Aardbeien: Kwekerij Wilbert van Oers 

Reacties