Trouwfoto Award Gewonnen | Masters of Dutch Wedding Photography

Trouwfoto Award Gewonnen | De Masters

 

 

Wat begon als een saaie ochtend veranderde in een hele leuke dag! Ik hoorde berichtjes via Facebook binnenkomen op m’n telefoon die in de keuken lag. Toch maar even m’n bakje koffie aan de kant en even kijken… Drie collega fotografen stuurden mij berichtjes! JE HEBT EEN TROUWFOTO AWARD GEWONNEN!!
Wat een geweldig nieuws!!! En niet zomaar één! Via de wedstrijd van de Masters Of Dutch Wedding Photography een echte Master Award!!  Tijdens deze ronde (zomer 2015) zijn 1322 foto’s ingestuurd. Uit alle foto’s heeft de jury een totaal van 26 foto’s geselecteerd en deze verdienen dus de award ‘Master of Dutch Wedding Photography’.

 

 

Masters of Dutch Wedding Photography

 

De Trouwfoto’s die ingestuurd worden bij de MDWP, worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van internationale Top-Bruidsfotografen. Niet alleen is het enorm leuk om mee te doen met deze Awards, ook is het heel erg leerzaam. De foto’s worden op een hoog niveau beoordeeld en een waardering voor mijn werk betekent dat ik op de juiste weg zit. Tijdens de vorige rondes heb ik eervolle vermeldingen mogen ontvangen en nu dan een echte Award.

 

 

Ook de andere fotografen die een Master Award hebben gewonnen wil ik heel erg feliciteren en een aantal bedanken voor de feedback, overleg en gezelligheid. Nee Trouwfotografen zijn niet alleen concurrenten maar nog meer collega’s die elkaar helpen. Enorm waardevol.

 

De Winnende Foto

 

Hieronder dus de trouwfoto waarmee ik de Award “Master of Dutch Wedding Photography” heb gewonnen. Tijdens de Bruiloft van Juliette & Geert waaide het een beetje. Met alle daggasten liepen wij naar de Boot voor de Borrel. Het waaide, Juliette had een sluier en ja dan houdt ik dat uiteraard goed in de gaten met mijn camera, dat kan nog wel eens voor leuke momenten zorgen. Iedereen maakte zich nogal druk om de Trouwjurk, de sluier etc. Behalve de Bruid zelf. Heerlijke dag was dit met veel mooie momenten. Om een beeld te krijgen van de ongedwongen Trouwdag van Juliette en Geert lees dan vooral het blogbericht over deze mooie Bruiloft. Juliette & Geert heel erg bedankt dat ik aanwezig was op jullie mooie dag en deze foto heb kunnen maken.

 

Trouwfoto Award

Reacties

Tags: