Twee Trouwfoto Awards gewonnen | Wedisson Awards

Twee Awards gewonnen met Trouwfoto Wedstrijd! Wedisson Awards September!

 

 

YESSSS! Ik heb twee Awards gewonnen bij de Internationale Trouwfoto Wedstrijd¬†van de Weddison Awards, de September Editie! Ik fotografeer uiteraard voor mijn Bruidsparen, tevreden klanten is het belangrijkste wat er is. Maar het is ook erg leuk om te zien dat anderen mijn foto’s ook kunnen waarderen. De Wedisson Awards is een internationale trouwfotografie wedstrijd waar elke maand duizenden trouwfoto’s vanuit de hele wereld worden ingestuurd. Me = Happy :) Hieronder de gewonnen Trouwfoto’s met daarbij de link met het verhaal achter de foto’s.

 

Trouwfoto Juliette & Geert, Vianen

Trouwfoto Liza & Frank, Deventer

 

 

Wedstrijd Trouwfotografie

 

Wedstrijd Trouwfotografie

 

 

 

Reacties