Trouwfotograaf Houten | Wickenburgh

Trouwfotograaf Houten | Marco + Kelly

 

Op een zonnige dag trouwden Kelly & Marco op het landgoed Wickenburgh in Houten. Een jaar voor de Bruiloft, sprak ik met het stel af om alles te bespreken voor de trouwreportage van het leuke stel. Na het horen van alle plannen had ik er al snel zin in! De trouwdag van Kelly & Marco begon voor beide heel ontspannen. Nadat Kelly en Marco beide helemaal klaar waren ontmoetten zij elkaar bij Kelly’s ouderlijk huis in Houten. Met de blauwe fiat500 kwam Marco, Kelly ophalen! Het huwelijk werd voltrokken bij Wickenburgh in Houten. Lekker borrelen en uiteraard een stukje bruidstaart eten en vervolgens naar de gezellige tent die klaar stond op een weiland. Ook hier kon er nog lekker worden geborreld om vervolgens van het heerlijke eten te genieten. Al snel kwamen de vele avondgasten binnen en kon het feest beginnen. Ik had het niet willen missen!

 

Trouwalbum

Na de geweldige dag ging ik snel aan de gang met de trouwfoto’s van Kelly en Marco. Een heerlijke bruiloft om na te bewerken en ook het album ontwerpen was niet vervelend om te doen. Telkens als de trouwfoto’s van Kelly en Marco op mijn scherm voorbij kwamen kreeg ik een glimlach. Heel fijn om te horen dat Kelly en Marco ook zo’n grote glimlach kregen na het zien van de trouwfoto’s in hun mooie Trouwalbum.

Bedankt Kelly & Marco voor jullie vertrouwen en voor de gezellige Trouwdag!
Liefs, Arma

Boeren Bruiloft Getting Ready Trouwfotograaf Houten houten trouwringen doosje Trouwfotografie Houten Trouwfotografie Houten Trouwauto Fiat 500 Trouwfotograaf Houten Bruidsmeisjes Bruiloft Trouwauto Fiat 500 Trouwauto Fiat 500 Wickenburgh Houten Trouwen Wickenburgh Houten Trouwen Wickenburgh Houten Trouwfotograaf Houten Trouwfotograaf Houten Trouwen Wickenburgh Houten Trouwen Wickenburgh Houten Wickenburgh Houten Wickenburgh Houten Bruidsfotograaf Houten Bruidsfotograaf Houten Wickenburgh Houten Wickenburgh Houten Trouwauto Fiat 500 Trouwauto Fiat 500 Trouwfotograaf Houten Fotoshoot Bruiloft Bruidsfotograaf Houten Bruidsfotograaf Houten Trouwfotografie Houten Trouwfotograaf Houten Trouwfotografie Boerderij Trouwfotograaf Utrecht Trouwauto Fiat 500 Bruidsfotograaf Houten Trouwfotograaf Utrecht Bloemen Bruiloft Trouwfotografie Emotie Bruidsfotograaf Houten Trouwfotografie Houten Barbecue Bruiloft Styling Bruiloft Trouwfotografie Boerderij Trouwfotografie Emotie Bruidsmeisje Feestlocatie Tent Bruiloft Styling Bruiloft Trouwfotograaf Bruiloftfeest Bruiloft Feest Trouwfotograaf Utrecht Fotodoos Feest Bruiloft Trouwfotografie Houten Trouwfotograaf Houten

Bloemen:   Noordewit 
Band:    Face To Face Band 
Fotohokje:  Fotodoos 
Locatie: Landgoed Wickenburgh
Jurk:  Covers 
Visagie: Look Perfect 

Reacties