Trouwfotograaf Wijk bij Duurstede

Trouwfotograaf Wijk bij Duurstede | Lotte & Pascal

Trouwen Kasteel Duurstede

 

Yes yes yes! Eindelijk deel ik deze heerlijk Bruiloft met jullie. Toen Lotte & Pascal vertelden dat zij in Wijk bij Duurstede gingen trouwen maakte mijn fotografie hart een sprongetje. Want dit stadje alleen is al super fotogeniek. Het Bruidspaar besloot als Trouwlocatie te kiezen voor Kasteel Duurstede. Dat kan natuurlijk niets anders dan prachtig worden. Als thema besloten zij voor een Italiaans sfeertje te gaan en ja dit kwam zeker helemaal goed. Wat een heerlijk ontspannen Trouwdag was dit met prachtige styling dankzij weddinplanner Vivian van Het Bruidsmeisje.

 

De Trouwdag begon in het Bed & Breakfast Het Atelier. Een heerlijk klein huisje waar ik zo zou kunnen gaan wonen. Maar helaas, het is een Bed & Breakfast, zeker een aanrader mocht je eens een weekendje weg willen. Heel knus en op loopafstand van het prachtige Kasteel Duurstede. Terug naar de Bruiloft van Lotte & Pascal… Toen Lotte helemaal klaar was om opgehaald te worden kon het genieten beginnen. We begonnen met de fotoshoot rondom Kasteel Duurstede en wat hadden we geluk met het weer. Een dreigende lucht en af en toe de zon. Heerlijk.

 

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie. Iedereen zat al klaar om het mooie stel te bewonderen. Een persoonlijke ceremonie volgde en het Bruidspaar straalden, net zoals de zon dat deed. Ondertussen werd de prachtige bruidstaart geleverd, (gemaakt door (uiteraard) Sugar Lips Cakes). Wederom een meesterwerk en het Bruidspaar en de gasten konden hier al snel van gaan genieten. Proosten, borrelen, speeches, gezelligheid en heel veel liefde volgde. Tijdens de borrel had het Bruidspaar een port & wijn workshop georganiseerd. Heel origineel en het zorgde voor veel leuke momenten. Na het diner kon iedereen genieten van een ijsje en kwamen de avond gasten langzaam binnen lopen.

 

Een spetterende openingsdans volgde en het feest kon beginnen! YES! Ik kijk terug op een heerlijke Trouwdag met fijne momenten. De foto’s spreken voor zich…

 

 

001-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Het Atelier Wijk bij Duurstede 003-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 004-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Het Atelier Wijk bij Duurstede 006-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 007-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Het Atelier Wijk bij Duurstede Het Atelier Wijk bij Duurstede 010-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 011-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 012-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 013-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 014-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 015-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Kasteel Duurstede 017-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 018-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Trouwen Kasteel Duurstede Trouwfotograaf Wijk bij Duurstede Trouwen Kasteel Duurstede 022-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Sugar Lips Cakes 024-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Trouwdecoratie Trouwfotograaf Wijk bij Duurstede Trouwlocatie Kasteel Duurstede 028-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Fotohokje Bruiloft 030-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 031-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 032-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 033-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 034-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 035-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Openingsdans Bruiloft 037-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 038-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 039-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 040-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede 041-Trouwfotograaf-Wijk-bij-Duurstede Kasteel Duurstede

Reacties