Trouwen in een Tent | DIY

Trouwen in een Tent | Martijn + Saskia

 

Als Trouwfotografe doe ik niks liever dan een bruiloft fotograferen van het begin tot aan het einde! Ik was daarom ook erg blij toen Martijn &  Saskia mij er de gehele dag bij wilde hebben!! De gehele week was het spannend wat het weer ging doen. Martijn & Saskia hadden namelijk een tent gehuurd waar een groot gedeelte van de dag zal plaatsvinden. Gelukkig viel het reuze mee en hebben we zelfs de zon nog even kunnen zien! De dag begon heel ontspannen in Werkhoven bij Saskia. Martijn kwam al snel in de kleine rode Fiat aan gereden om zijn bruid op te halen. Na elkaar bewonderd te hebben, dronken we een bakje koffie! Heerlijk om zo ontspannen de dag te beginnen. Na de koffie vertrokken we naar Culemborg. Bij de brug hebben we mooie foto’s kunnen maken.

 

 

Na de fotoreportage was het alweer tijd om te vertrekken naar de tent in Werkhoven. De daggasten hadden zich hier inmiddels verzameld. De tent zag er geweldig uit! Saskia is zelf grafisch ontwerpster (Sas Ontwerp) en had er duidelijk werk van gemaakt. Ze heeft de gehele bruilfot zelf gestyled! Prachtig! Een aantal maanden voor de bruiloft heb ik Martijn & Saskia al eens voor de lens gehad, de foto’s van de Loveshoot hebben ze gebruikt voor de uitnodigingen en kwamen ook veel terug op de bruiloft! Heel leuk om te zien!

 

Al snel was het tijd voor de ceremonie, we vertokken naar de kerk in Werkhoven waar de plechtigheid plaatsvond. Het was een mooie persoonlijke ceremonie. Terug naar de tent, waar geborreld werd & na de borrel was het alweer tijd voor het diner! Super goed verzorgd door: Restaurant Groenland uit Driebergen. Nog even en het feest kon beginnen….En wat voor feest! De hele tent ging los, mede dankzij DJ Dastro . Martijn & Saskia hadden wensballonnen geregeld, dit gaf een mooi plaatje! Na de wensballonnen ging iedereen weer terug naar binnen om nog lang door te feesten! Al met al een top bruiloft met veel mooie details en gezellige mensen! Ik kijk terug op een topdag en dat doen Martijn & Saskia zeker ook!

Trouwjurk Elegant Bruid Klaarmaken Bruid Klaarmaken Bruidsboeket First Look Trouwauto Fiat 500 Rood Trouwdecoratie Kerk Trouwfotograaf Utrecht Trouwen Kerk Trouwen Kerk Trouwfotograaf Werkhoven Trouwauto Blikken Trouwauto Trouwen in een Tent Trouwen in een tent Styling Bruiloft Ongedwongen Trouwfotografie Bloemen Bruiloft Wedpics Bruiloft Oesters Bruiloft Bruidegom Groepsfoto Bruiloft Proosten Bruilfot Decoratie Bruiloft Trouwfotograaf Werkhoven Trouwfotograaf Culemborg Trouwfotograaf Culemborg Trouwfotograaf Culemborg Trouwfotograaf Werkhoven Bruid Weiland Trouwfotograaf Culemborg Bloemen vaasjes Bruiloft Diner Bruiloft DIY Bruiloft Styling Trouwfotograaf Werkhoven Trouwfotograaf Utrecht Emotie Bruiloft Styling Bruiloft Diner Bruiloft DIY Bruiloft Styling Trouwen in een Tent Tent Bruiloft Feest bruiloft Feestlocatie Tent Bruiloft Bruid Feest Trouwfotograaf Culemborg Styling Bruiloft Wensballonnen Wensballon Bruiloft

Reacties