Capturing YOU

In verbinding met jezelf.

Met een persoonlijk portret wil ik jou rust en inzicht in jezelf laten ervaren. Ik luister naar jouw verhaal en leg je vast zoals je bent.

Een persoonlijk portret kan helend werken of juist kracht geven. En juist dan zijn deze foto’s zo enorm mooi en persoonlijk.

“Some women fear the fire.
Some women simply become it.”

R.H. Sin

Werkwijze persoonlijk portret, incl. beeldmentoring

Neem contact op

Neem contact op. Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan we aan slag. Mijn doel is om op een ontspannen en oprechte manier creatieve foto’s te creëren. Door middel van een intake gesprek en een kleine opdracht kunnen wij ons beide perfect voorbereiden.

Fotoshoot

Op een locatie naar keuze nemen wij eerst de tijd om te ontspannen. Door middel van rust, tijd en ruimte beginnen we op een ontspannen manier aan de fotoshoot. Ik geef aanwijzingen en zorg voor een mooie beleving.

Na afloop

“This is where the magic happens.”
Het nabewerken van jouw magie is voor mij een mooi proces. De beelden komen tot leven. De sfeervolle nabewerking is helder en warm.

Oplevering

Tijdens een persoonlijke sessie evalueren we de foto’s. De foto’s zijn vervolgens beschikbaar in een persoonlijke online gallery. Op deze manier komen je foto’s goed tot hun recht.

Tarief

Capture you – persoonlijk portret

€495,-

Inclusief:

  • Persoonlijke sessie ter voorbereiding
  • Outfit wissels
  • Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie
  • Persoonlijke online beeldbank
  • Na evaluatie
  • €495,- excl. reiskosten, locatie kosten

Dit pakket is uit te breiden naar meer mogelijkheden.