Boot in gracht

Over Arma

This is me! Arma, fotograaf en ondernemer uit passie en professie. Ik reis door heel Nederland (en Europa) voor de mooiste momenten. Verhalen en avonturen fotograferen, beleven en delen.

My Why!

Ik geniet van de kleine momenten, de “in between moments”. Een wandeling in het bos met mijn kinderen, lang tafelen met familie en vrienden. Maar ook blijven leren en ontdekken, zelfontwikkeling en ondernemen. Dit doe ik door middel van workshops, opleidingen, boeken en cursussen. Bewegend of in stilte geniet ik van de natuur. Nederland ontdek ik graag met en zonder mijn camera.

Dit zijn ook precies de aspecten waar ik graag mee werk. Mensen helpen aan een blijvende herinnering van hun trouwdag, van hun ware zelf of krachtige foto’s van hun onderneming.

Hierbij heb ik een eigen stijl ontwikkeld die mijn klanten omschrijven als puur, helder, ongedwongen, eerlijk en creatief.

“Op het moment dat we besloten hadden om te trouwen wisten we één ding direct zeker: we willen Arma als fotograaf! We hebben Arma als eens eerder mee mogen maken op een andere bruiloft en naast haar fijne persoonlijkheid, zijn haar foto’s prachtig! Arma is zo professioneel dat ze de hele dag ongezien aanwezig is. Ze legt ongemerkt alles vast en ze mist geen details. Ze weet de emoties zo goed vast te leggen dat je achteraf bij de foto’s de dag nog eens kunt beleven! Een echte aanrader!”

— Wouter & Ilse

Kracht van de natuur

Het bos op een mooie herfstdag, een bijzonder natuurgebied, het strand of het park om de hoek. Let’s go!

Samen zijn

Familie, vrienden, ondernemers en klanten. Tafelen, sporten, lachen en huilen. All part of the game!

Ontwikkeling

Liefde voor lezen, docu’s en blijven ontwikkelen en leren. Een slechte serie met veel humor mag natuurlijk niet ontbreken. It’s all about balance ;)

mandy brander

“Arma is een echte ondernemer. Ze weet haar werk goed te balanceren met het alleenstaand moederschap. Ik vind het bijzonder hoe zij als gewilde fotograaf toch altijd haar kinderen en haar privéleven op de 1e plaats weet te zetten. Arma laat zien dat je door krachtig te zijn, op een bescheiden manier toch heel ver kan komen.”

— Mandy Brander

Ervaring

In 2011 begon mijn avontuur als zelfstandig ondernemer in de fotografie.

Als kind was ik al in de ban van mooie plaatjes schieten van vriendinnen en familie. En een zielenmissie kan je niet lang negeren. Na wat zijsporen en afleiding ben ik uiteindelijk vol enthousiasme begonnen als zelfstandig fotograaf.

Diverse trainingen, workshops en opdrachten volgden en along the way ontwikkelde ik ook een grote interesse in marketing en zelfontwikkeling.

Naast de mooie fotografie opdrachten die ik voor bruidsparen, vrouwen, ondernemers en gezinnen mag verzorgen, werk ik ook samen met bedrijven en zelfstandig ondernemers om hun online zichtbaarheid aan te pakken.