Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Over Arma

This is me! Arma, fotograaf uit passie en professie. Ik reis door heel Nederland (en Europa) om de mooiste momenten te fotograferen. Verhalen en avonturen fotograferen, beleven en delen.

Arma Kremers van Arma Fotografie

My Why!

Een wandeling in het bos met mijn kinderen. Lang tafelen met familie en vrienden. Bewegend of in stilte genieten in de zon. Nederland ontdekken met mijn camera. Zelfontwikkeling door middel van workshops, boeken en cursussen. Kortom, nieuwe uitdagingen en avonturen. Een greep uit de momenten waar ik waarde aan hecht.

Dit zijn dan ook precies de aspecten die ik graag vastleg. Mensen en momenten.

Hierbij heb ik een eigen stijl ontwikkeld die mijn klanten omschrijven als puur, helder, ongedwongen, eerlijk en creatief.

“Op het moment dat we besloten hadden om te trouwen wisten we één ding direct zeker: we willen Arma als fotograaf!

We hebben Arma als eens eerder mee mogen maken op een andere bruiloft en naast haar fijne persoonlijkheid, zijn haar foto’s prachtig! Arma is zo professioneel dat ze de hele dag ongezien aanwezig is.

Ze legt ongemerkt alles vast en ze mist geen details. Ze weet de emoties zo goed vast te leggen dat je achteraf bij de foto’s de dag nog eens kunt beleven! Een echte aanrader!”

Wouter & Ilse

Kracht van de natuur

Het bos op een mooie herfstdag, een natuurgebied, het strand of het park om de hoek. Let’s go!

Samen zijn

Familie, vrienden, ondernemers en klanten. Tafelen, sporten, lachen en huilen. All part of the game!

Boekenworm

Liefde voor lezen, docu’s en leren. Maar slechte reality shows komen ook voorbij. It’s all about balance ;)

Boot in gracht

Benieuwd naar de mogelijkheden?