Fotografie en persoonlijke ontwikkeling

Ontdek en beleef je eigen verhaal middels de kracht van fotografie.

De kracht van coaching en fotografie ontdekte ik tijdens het fotograferen van mijn klanten en door het werken met mijn eigen foto’s. Toen ik ontdekte dat er een mogelijkheid is om dit te combineren greep ik mijn kans.

Inmiddels heb ik een internationale training afgerond waarin coaching en fotografie samenkomen en kan ik mijn klanten op een nieuwe manier helpen door middel van fotografie en mentoring op een laagdrempelige manier.

Door het gebruik van foto’s op een vrije en creatieve manier komen we dichterbij het ontdekken, het begrijpen en het verrijken van onszelf.

Voor persoonlijke ontwikkeling, heling, zelfexpressie, creativiteit en vooruitgang. Sta meer in verbinding met jouw intuïtie door het gebruik van foto’s.

“Foto’s gebruiken om je eigen verhaal te begrijpen, te ontdekken en te verrijken. Een prachtige tool voor meer zelfkennis, rust en zelfexpressie”

Arma

Mindful fotograferen | Photowalk

Mindful fotograferen in de natuur heeft mij enorm geholpen. Het is een prachtige tool voor het gebruiken van je ogen en je lens. Het is helpend bij het creëren van meer creativiteit, rust, anders kijken en meer aanwezigheid in het moment.

Ervaar de kracht en de schoonheid van de natuur of een stad, vertraag en ontdek je creativiteit.

De workshop/ wandeling zal op verschillende locaties in het land georganiseerd worden.

 • Voor de workshop of de photowalk is geen fotografie ervaring nodig, slechts een open blik.

Beeld inspiratie workshop

Een foto helpt om beter te communiceren. Woorden kunnen lastig zijn. We gebruiken een ander netwerk in ons brein wanneer we foto’s observeren en op zoek gaan naar antwoorden.

Foto’s zijn persoonlijk en helpen bij herinneringen en bij reflectie.

Door het observeren van je foto’s en deze te zien als kleine aspecten van je karaktereigenschappen kan je uiteindelijk:

 • Je behoeftes ontdekken;
 • Dankbaarheid voelen voor je persoonlijke krachten;
 • Komen tot meer zelfexpressie;
 • Nieuwe mogelijkheden zien;
 • Zelfvertrouwen en zelfverantwoordelijkheid opbouwen.

Tijdens de workshop kunnen we gebruik maken van bestaande foto’s of gaan we aan de slag bij het maken van foto’s tijdens een photowalk. Een creatief proces waarbij ik je begeleid naar meer intuïtie, creativiteit, rust en persoonlijke groei.

Voor bedrijven

Een creatieve bedrijfstraining / workshop of bedrijfsuitje gericht op anders kijken en verbinding.

Als bedrijf wil je gezonde medewerkers, die dankbaar zijn, een open blik hebben en de verbinding opzoeken.

Op een creatieve manier stel ik een training samen die aansluit bij de wensen van je bedrijf.

Mogelijkheden:

 • Creatief bedrijfsuitje;
 • Photo walk;
 • Training kleine groep;
 • Branding fotoshoot i.c.m. creatieve workshop;
 • Maatwerk.

Neem contact op voor een offerte op maat.

Meer over Arma en beeld mentoring

Ik kan mijn creativiteit kwijt in het fotograferen en het begeleiden van mensen. Daarbij maak ik graag gebruik van de natuur.

Ik ben 12 jaar gespecialiseerd in het fotograferen van portretten, bruiloften en gezinnen, daarnaast ben ik internationaal gecertificeerd: “Photography in Coaching and Personal Development”. Naast mijn passie voor fotografie en persoonlijke ontwikkeling ben ik ook inzetbaar als communicatie professional voor bedrijven. Een fijne balans tussen hoofd en hart.

Wil jij ook een moment van rust en creativiteit ervaren door middel van laagdrempelige workshop, photowalk of inspiratiesessie? Neem contact op voor een fijne samenwerking.

Meer over Arma