Aan het laden…

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Menu

Fotoshoots

“Sfeervolle en authentieke fotografie. Gespecialiseerd in het fotograferen van mensen en het vastleggen van verhalen, momenten en avonturen.”

”Wij voelden ons helemaal bij je op ons gemak, ook de kids. En wat heb je ons in een heerlijk sfeertje gefotografeerd! Helemaal Arma-style, love it.”

Saskia

Trouwfotografie

“Laten we samen jullie trouwdag beleven. Vol avontuur en liefde. Jullie unieke verhaal! Vastgelegd op een creatieve manier.” Arma

YES! Jullie gaan trouwen! Een fijne maar spannende tijd breekt aan. Waarschijnlijk hebben jullie genoeg prachtige ideeën voor jullie trouwdag.

En welke trouwfotograaf past dan het beste bij jullie en bij jullie bruiloft? Met wie hebben jullie een klik en welke stijl en benadering past bij jullie?

Ik besef mij heel goed dat de trouwfotografie de enige blijvende herinnering is van jullie trouwdag. Ik zie het als een voorrecht om dit belangrijke moment vast te mogen leggen.

Met veel liefde en dankbaarheid leg ik bruiloften vast. Om dit op een liefdevolle en persoonlijke manier te kunnen doen hecht ik veel waarde een wederzijdse klik, creatieve vrijheid, humor, connectie en vertrouwen.

“Ze weet de belangrijke en spontane momenten erg goed vast te leggen zonder aanwezig te zijn. De communicatie verliep erg soepel en ze begreep goed wat wij wilden.”

Elke

Bedrijfsfotografie Personal Branding Social media

Krachtige zakelijke portret fotografie voor jouw online zichtbaarheid. Personal Branding! Een must om jezelf en je bedrijf op een authentieke manier te laten zien. Laat mij je fotograferen op een echte en heldere manier.

Samen brainstormen over jouw beeldbank die perfect past bij je bedrijf behoort tot de mogelijkheden.

Aan de hand van een duidelijk plan gaan we samen aan de slag voor jouw persoonlijk en zakelijke branding.

Persoonlijke fotoshoot

Misschien voor jou herkenbaar: Het “perfecte plaatje”… Geforceerd is de foto tot stand gekomen, ongemakkelijk en niet realistisch. En vaak is de herinnering aan dit moment niet heel positief.

Met een realistische fotoshoot fotografeer ik jullie moment. De focus ligt op natuurlijke flow, positiviteit en echte interactie. Jullie verhaal! Jullie liefde!

Hierin zit namelijk de schoonheid die ik graag vastleg, dat is niet altijd die perfecte SMILE. Maar soms chaotisch, messy, luid, maar vooral ECHT!

Jullie herinnering wordt vastgelegd op een authentieke manier. Om dit te bereiken zal de fotoshoot plaatsvinden op een locatie die blij jullie past. Ook zal ik een aantal vragen toesturen ter voorbereiding. De mogelijkheden voor een persoonlijke fotoshoot zijn:

 • Gezinsfotografie
 • Zwangerschapsfotografie
 • Loveshoot

”Arma heeft een eigen stijl en als je hele mooie niet standaard foto’s wilt hebben is ze jouw fotograaf! Ze heeft zichtbaar hart voor d’r werk en dat zie je terug in de foto’s!”

Mirjam

Fearless Project

Leven en ondernemen op een authentieke manier. Leven vanuit je eigen kracht? Het klinkt goed, maar ook onhaalbaar en wazig.

Pas als je weet wie je bent, waar jouw kracht zit, kan je de ander helpen en ondernemen op de juiste manier. Jouw manier!

Met het fearless project wil ik je motiveren te leven en/of te ondernemen op een manier die echt bij je past. Een doelgerichte, realistische aanpak met een persoonlijke powershoot als eindproduct.

Pakketten & Prijzen

TARIEF BUSINESS SHOOT VANAF

€149,-

Inclusief:

 • Aanmelden via online formulier
 • Maximaal 2 personen
 • 30 a 45 min fotografie op locatie
 • 1 mogelijkheid tot kledingwissel
 • Minimaal 15 foto’s in hoge resolutie (download)
 • Persoonlijke online beeldbank
 • €149,- excl. btw
 • Locatie Houten

Dit pakket is uit te breiden naar meer mogelijkheden. Meer informatie over bedrijfsfotografie.

TARIEF persoonlijke fOToshoot VANAF

€350,-

Inclusief:

 • 1 uur fotografie op locatie
 • Selectie en nabewerking van de beelden
 • Max 5 personen
 • Minimaal 30 foto’s in hoge resolutie (download)
 • Persoonlijke online gallery
 • € 350,- incl. btw

Dit pakket is uit te breiden naar meer mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

lifestyle fotografie

Stel je vraag! Neem contact op.